تعریفی از پمپ آب کشاورزی
پمپ آب کشاورزی به طور گسترده برای آبیاری محصولات کشاورزی مورد استفاده می گیرد. پمپهای آب کشاورزی ماشین هایی هستند که با اعمال نیرو آب کشاورزی را از مکانی به مکان دیگر انتقال می دهد. برای ثبت سفارش و خرید پمپ کشاورزی در ساری, شما میتوانید به سایت نوید سهند پمپ مراجعه فرمایید.
پمپ کشاورزی با افزایش فشار سیال و دادن قدرت جریان در برابر نیروی گرانش، آب را از ناحیه ای با فشار کم به فشار بالا منتقل می نماید. پمپ ها از فلزات یا آلیاژهای سخت شده مانند فولاد ضد زنگ، کروم، نیکل و غیره ساخته می شوند. آنها می توانند با انرژی الکتریکی، انرژی باد، نیروی دستی و غیره کار انجام دهند. آنها در کشاورزی از اهمیت زیادی برخوردار هستند زیرا دستگاه های اصلی برای تامین آبیاری هستند.
از انواع موتور پمپ کشاورزی در ساری برای آبیاری استفاده می گردد. برخی از این پمپ ها به طور ویژه برای پاسخگویی به نیاز خاصی برای آبیاری در کشاورزی طراحی شده اند.
مشخصات پمپ آب کشاورزی چیست؟
پمپ آب کشاورزی مانند دیگر پمپ ها، آب را پمپاژ می کند و مشخصات پمپ آب کشاورزی در قوی بودن و قدرت بالای آن برای مزارع بزرگ است. همچنین بیشتر پمپ های کشاورزی از نوع شناور می باشد و در عمق چاه فرو می روند (بجز پمپ های کشاورزی که در لبه رودخانه قرار می گیرند و در آب غرق نمی شوند). پمپ های کشاورزی باید دارای منبع انرژی تابلو برق برای برق رسانی بوده و کیفیت خوبی داشته باشند.
نحوه عملکرد بوستر پمپ آب کشاورزی
پمپ آب کشاورزی در صنعت بوستر پمپ یا پمپ، جزء حرفه ای ترین و قوی ترین پمپ ها به حساب می آید. این بدان دلیل است که بوستر پمپ کشاورزی باید با فشار بالا و فاصله ی طولانی حجم زیادی از آب را منتقل کند. البته سیال هایی که از بوستر پمپ کشاورزی عبور می کنند با خود ریز جامداتی را به همراه دارند.
به همین دلیل بوستر پمپ های کشاورزی باید ماندگار و باکیفیت باشند تا در چنین شرایطی عملکرد خود را حفظ کنند. همچنین پمپاژ آب در فعالیت های کشاورزی به دو روش زیر و به وسیله دو نوع پمپ آب دینامیکی و پمپ کشاورزی معمولی انجام می شود.
پمپ آب کشاورزی دینامیکی
پمپ آب کشاورزی دینامیکی به طور معمول انعطاف پذیری و کارایی بهتری دارد و برای پمپاژهای بزرگ مانند آبیارهای وسیع به کار می رود. همچنین پمپ دینامیکی از تیغه های چرخان یا همان پروانه جهت کاهش یا افزایش فشار در کل سیستم پمپاژ استفاده می نماید. البته پمپ با چرخش تیغه های مخصوص مخالف یا موافق عقربه های ساعت می تواند جریان سیالات یا آب را تغییر دهد که نتیجه ی آن تغییر فشار مایع است.
پمپ کشاورزی معمولی
پمپ کشاورزی معمولی دارای تیغه هایی می باشد که جریان هوای دور و بر پمپ را تغییر داده و به جهت مشخصی هدایت می کند. بنابراین پمپ هایی که دارای جابجایی مثبت هستند در یک سیستم بسته با تغییر میزان فشار کار می کنند. همچنین با افزایش حجم, فشار پمپ کمتر می شود و با کاهش حجم, فشار پمپ افزایش می یابد که متغیر شدن فشار موجب مکش مایع یا سیالات به داخل پمپ می شود و بالاخره در جهت مورد هدف خارج خواهد شد.
البته به غیر از روش تقسیم بندی بالا که شامل پمپ آب دینامیکی و پمپ آب کشاورزی معمولی هستند, تقسیم بندی دیگری هم وجود درد که بر اساس نحو نصب پمپ است.
نحوه نصب پمپ کشاورزی
پمپ کشاورزی سطحی
این نوع پمپ ها بالاتر از سطح فعلی آب و روی زمین همچون دیوار یک سد نصب خواهند شد. طوری که پمپ های آب از منبع مورد نظر آب را گرفته و به محل ذخیره یا استفاده انتقال می دهند.
پمپ کشاورزی زیر آب
محل نصب این نوع پمپ ها در زیر آب است که مانند سوراخ یا سد آب را از منبع به محل ذخیره یا استفاده انتقال می دهد. البته در مصارف کشاورزی از هر دو پمپ سطحی و پمپ زیر آب استفاده می گردد. همچنین فاصله بین منبع آب و پمپ بسیار کم است. طوری که کشیدن فشار آب در سر بالایی توسط پمپ بسیار راحت تر از کشیدن آب به طرف بالا می باشد.
البته معمولا حد مکش برای این نوع پمپ ها حدود هشت متر است. حال تولید کنندگان پمپ کشاورزی موظفند که روی هر مدل پمپ ماکسیمم مکش را از طریق عدد حکاکی کنند. همچنین پمپ هایی که با عناصر اصطکاک پیدا می کنند باید مورد محافظت قرار گیرند. البته این بیشتر شامل پمپ هایی می شود که در رودخانه ها یا سدها نصب شده اند و پمپ های سوراخ دار از این قاعده مستثنی هستند.
نصب پمپ های کشاورزی به طور معمول روی زمین است در نتیجه می توان با ساخت یک پناهگاه به آسانی از آن محافظت کرد. اما در مورد پمپ های زیر آب محافظت از آن ها مشکل است زیرا در عمیق ترین بخش آب وجود دارد. بنابراین تولیدکنندگان با طراحی و ساخت پانتون های شناور کار محافظت از این پمپ ها را برای کشاورزان آسانتر می کنند.
برای خرید پمپ کشاورزی در ساری, شما میتوانید به سایت نوید سهند پمپ مراجعه فرمایید.
قوی ترین پمپ آب کشاورزی کدام است؟
گر چه لازم نیست شما قوی ترین پمپ آب را نصب نمایید، بلکه با توجه شرایط خود، میزان آب مورد نیاز برای پمپاژ، فاصله انتقال آب و… باید مناسب ترین مدل را انتخاب کنید. یک معیار مناسب برای شناسایی پمپ قوی برای کشاورزی، شامل موارد زیر است:
1. هد بیش از 150 متر داشته باشد
2. دبی بیش از 90 متر مکعب در ساعت داشته باشد.
3. قطر دهانه ورودی و خروجی پمپ، بیش از 1.5 اینچ باشد.
4. منبع نیروی برق سه فاز باشد و یا در صورت نبود برق، موتور دیزل گازوئیلی استفاده شود.
5. در صورتی که به الکتروموتور جدا نیاز داشته باشد، باید از الکتروموتور های بیش از 1500 دور پشتیبانی کند.
پمپ کشاورزی در ساری
نمایندگی نوید سهند در مازندران:
- فروشگاه آذران
- حسینعلی غفاریان
- ۰۱۵۱-۲۲۶۳۳۲۸
- ۰۱۵۱-۲۲۲۷۲۰۷
- ۰۱۵۱-۲۲۶۰۴۶۲
Add a Comment